Livscoaching

Livscoachning


En livscoach ställer frågor, så att du själv kommer på svaret.

Låter enkelt va?

Jag har valt att även komplettera med: utbildning och vägledning, så att du ska förstå själv, hur du kan hjälpa dig att må bättre. Alltså hjälp till självhjälp.

Alla har vi tankar och önskemål i livet. När vi är yngre vet vi oftast mycket tydligare vad vi vill och inte vill.

Vad vi mår bra av och inte. Men med tiden, när livet, barnen och alla göromål kommer emellan, är vi kanske inte i kontakt med vårt hjärtas önskningar längre. Man nöjer sig med det man har och tror att det inte längre är någon ide att försöka förverkliga sina drömmar.


Vi styrs också väldigt mycket av andra människor. Vad de ska tycka, och vad som är rätt och riktigt. Vi lär oss redan i skolan att endast bli bedömda genom prestationer.

Presterar du inget, så är du inget… och vad händer då med dig, när du blir sjukskriven för utbrändhet? 

Du presterar ju inget!   Allltså är du värdelös! Eller?

Men livet är nu, och det är aldrig för sent! Och du är värdefull, oavsett vad du gör.

Men du har bara ett liv... och vad vi vet... så ska du leva ditt liv genom att behaga andra?? Eller... ska du leva ditt som du vill? Så att det var någon mening med att just du blev född.


Vi jobbar med självkänsla, självkännedom, hur hjärnan funkar m.m,  för att stärka dig, så att du vågar vara den unika och underbara människa du är, och för att du ska våga göra det just du vill i livet.

Och om du inte vet vad du vill så  jobbar vi med det också.  Det finns så otroligt mycket, som man inte vet om sig själv.

Varför man reagerar som man gör i vissa lägen. Varför man dras till vissa människor.  Men ju mer du vet om dig själv, desto tydligare blir dina önskemål, vad du står för, och hur du vill leva ditt liv.


Låter det spännande ?  Du är välkommen!  Man behöver inte ha något skäl alls för att gå på livscoachning, men det underlättar om man är intresserad av att lära sig mer om sig själv.

Jag har givetvis tysnadsplikt och arbetar efter icf`s   (international  coach federation) etiska riktlinjerCopyright © All Rights Reserved